AMPA Immaculada Concepció Gavà | Xocolatada Solidària – divendres 14 de febrer a les 17h
402
post-template-default,single,single-post,postid-402,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Xocolatada Solidària – divendres 14 de febrer a les 17h

Benvolguts pares i mares,

S’apropa el Dia Internacional del Càncer Infantil i, des de l’AMPA de  l’escola,  juntament  amb SANED (empresa que gestiona el menjador), volem col·laborar organitzant una gran xocolatada solidària.

Tots coneixem algun familiar o amic que pateix la malaltia, per aquest motiu us convidem a participar-hi.

Com puc ajudar?

El divendres dia 14 de febrer a les 17 h us oferirem al pati de l’escola, mentre recolliu els vostres fills, un got de xocolata amb melindros a canvi d’un donatiu de 2 € (us preguem que porteu monedes per tal de facilitar el canvi). També hi haurà una paradeta de productes solidaris de l’Hospital Sant Joan de Déu i comptarem amb la col·laboració de la Policia Local de Gavà, que participarà amb un vehicle perquè els nens i nenes puguin veure’l i pujar-hi.

Els diners seran íntegrament donats per a la investigació del càncer infantil.

Perquè…

Ajuda’ns i la tarda del divendres 14 de febrer deixa’t el berenar a casa i…

Som moltes famílies a l’escola, podem fer un bon paper en aquesta causa. Comptem amb tots vosaltres: pares, tiets, avis, nens!!

 

No Comments

Post A Comment