AMPA Immaculada Concepció Gavà | Novetat… CARNET SOCI AMPA!
367
post-template-default,single,single-post,postid-367,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Novetat… CARNET SOCI AMPA!

Com a resultat de la demanda de moltes famílies, a partir d’aquest any instaurarem el carnet de soci d’AMPA. Cada nen que tingui liquidada la quota anual disposarà del seu carnet de soci amb el qual es podrà beneficiar de descomptes en establiments de Gavà, així com participar i beneficiar-se de totes les activitats organitzades pel l’AMPA. En breu us donarem més informació sobre aquest tema: quan i on venir a buscar el carnet de soci, llistat d’establiments amb descompte,…

No Comments

Post A Comment