AMPA Immaculada Concepció Gavà | Carnestoltes 2020
372
post-template-default,single,single-post,postid-372,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Carnestoltes 2020

Ens hem decidit a participar com a AMPA Immaculada Concepció a la Rua de Carnestoltes que organitza l’ajuntament de Gavà i comptem amb tots vosaltres!!! Us podreu imaginar la feinada que portarà preparar i decorar la carrossa, així que ens hem de posar a treballar el més aviat possible per arribar a temps pel febrer.

La nostra idea és aprofitar la mateixa temàtica que triï l’escola pel Carnestoltes 2020 i així utilitzar les disfresses dels nens i nenes i que només haguem de construir/adornar la carrossa i decidir/dissenyar les disfresses d’adult.

Per poder tirar endavant aquest divertit i ambiciós projecte necessitem famílies voluntàries. Tots aquells que estigueu interessats en assistir a la Rua i donar un cop de mà amb l’organització, us convidem a que envieu un email a l’AMPA: ampa@immaculadaconcepcio.org o que ens escribiu a l’apartat de contacte d’aquest Blog, sense un mínim de famílies no podrem fer-ho.

Apunteu-vos, serà molt divertit!!!

3 Comments
 • Mireia Hernández ajenjo
  Posted at 10:38h, 25 noviembre Responder

  Nos gustaría participar!!!!

  • ampa
   Posted at 22:59h, 25 noviembre Responder

   Perfecto Mireia! Envía un correo a ampa@immaculadaconcepcio.org y así os tenemos a todos “fichados” para la organización del carnaval. Gracias por tu interés!

 • Ana Benita Lopez Ruiz
  Posted at 07:41h, 26 noviembre Responder

  Hola soy Ana Benita Lopez Ruiz y nos gustaria participar

Post A Comment